Contra -Urvaste süda

Friday, December 07, 2007

olin tallinnas






Kõigepealt vaatasin Kommunisti surma NO-teatris - see oli vägev. Naerda sai palju, aga samas ei saanud mingiks pullitükiks seda nimetada. Tragöödia, tolleaegne tragöödia oli nii sujuvalt huumoriga ühendatud - mõjus tükk minumeelest. Kõige sellega, et lõpetuseks kommunist ütles - kui te seda ei suuda unustada, kordub see uuesti. Mitmetähenduslik mõte.


Pildil on aga hoopis Eesti Posti pakkidesorteerimissaal. Too hetk oli küll üsna vaikne sääl.

Seevastu tramm oli nagu tõeline lõbustusasutus. Tädid olid kurjad pisut, aga mis teha, see oli nende vaba valik.

Mumeelest on küll tore, kui trammis on sellised reisijad.

Labels:

3 Comments:

  • ma kahtlustan sind
    fotoaparaadi omamises

    ka sina
    brutus

    By Blogger ilves@metsas.ee, at 4:30 AM  

  • aastaks 20015 igale naklasele oma fotokas!

    By Blogger konnula contra, at 4:42 AM  

  • Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    Я Мэвис Калос, представитель Aiicco страховой PLC, мы выдаем кредит на индивидуальных различий с доверием и чести. мы даем кредит по ставке 2%. если вы заинтересованы любезно связаться с нами по этой электронной почты компании: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) в настоящее время приступить с кредита документа о передаче ок. если вам нужно кредит создать компанию или школу, Вы очень добро пожаловать в Aiicco страховой ПЛК. Вы также можете связаться с нами по этой электронной почте: (amaah.credit.offer@gmail.com). мы можем перечислить любую сумму вы запросили для до недели.

    By Blogger Unknown, at 10:33 AM  

Post a Comment

<< Home