Contra -Urvaste süda

Sunday, December 02, 2007

melu miljoni ümber

Elu 3. detsember 1927
Miljon jääb muuseumile
30. november lõppes Tallinna muuseumi loterii võitude väljamaksmine. Miljoniline võit langes Pärnu adv. Villmannile, kes oli aga võidupileti ärakaotanud ehk niisugusesse kohta pannud, kust ta seda enam üles ei leidnud. Selle tõttu jäi siis ka miljoniline võit muuseumile


10. detsember 1927
Miljoni võitja leitud
Kandis teadmatult taskus õnne
Tallinna Eesti muuseumi miljoni võitja jäi kuni väljamaksmise viimase tähtpäevani kadunuks. Seaduse järele arvati väljavõtmata miljon muuseumile.
Kuid suure hiljaksjäämisega ilmus miljonär siiski päevavalgele, kelleks osutus Orajõe vallas elutsev meremees Jüri Vaher.
Mees oli kogu aeg piletit enese taskus hoidnud ja ei teadnudki arvata, et ta miljonit taskus kannab. Asjaolu selgus täiesti juhuslikult. Jüri Vaher oli läinud omale ostma “Vanemuise” loterii piletit.
Jutu seas müüjatega oli ta meelde tuletanud, et tal ka mingisugune pilet varem omandatud. Suureks imestuseks osutuski see võidupiletiks.
Nagu miljonär seletab, ei lugenud ta merel olles mitu kuud ajalehti ja sellepärast ei teadnud ka oma võitu õigel ajal välja võtta.Nüüd on Jüri Vaher kibedasti võidu kättesaamisega ametis. Loodab kokkuleppe teel kasvõi osagi kätte saada.Ta on valinud omale advokaadi, et tarvilisel korral kohtu kaudu miljoni nõudmist jatkata.

Labels:

1 Comments:

  • Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä - sinulla on 99,9% mahdollisuus saada laina
    * Joustava takaisinmaksu - Sinun on valittava takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajaksi.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta rahan puutteen takia. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa.

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi kautta
    Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / sähke: +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    By Blogger Unknown, at 11:36 AM  

Post a Comment

<< Home