Contra -Urvaste süda

Tuesday, November 20, 2007

meta

Juhtusin kuulama oma intervjuud vana kasseti peal ehk siis saadet Inemise sisu aastast 1998. vist. Ütlen seal vastuseks küsimusele,. kas mu luules mingeid metatasandeid ka on, umbes nii: mu luules on meta looduslik foon – ise ma teda sinna sisse pannud ei ole, aga kuskilt teda vast ikka on sisse imbunud.
Aga Eesti Päevalehestki võib metat leida.
Minumeelest Ashley Wallace – ameerika korvpallitüdruk, kes mängib sel aastal eesti liigas pani päris kena meta maha.
Räägib sõnadest, mida ta juba eesti keeles teab – "kaitse", "sööt", "sina oled loll", "maasikas", "juust" ja veel mitmed. Aga järgneb meta:
Kui treener ütleb "jooks", tean, et siis peab jooksma.
See meta võibolla on ka tõlke kaudu tulnud, aga see polegi tähtis

Labels: ,

4 Comments:

  • Mesasi tu meta um? mul oll Rõuge kandih naabrinaane Meeta; oll iks üts sõge inimene. A tu om juba tõnõ lugu...

    By Blogger kristjan, at 2:05 AM  

  • Tuu om ka näütüses meta, et om juba tõne lugu

    By Blogger konnula contra, at 5:01 AM  

  • Kaks lugu -> üks Meeta ja üks meta.

    By Blogger Veiko, at 11:38 AM  

  • Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    Я Мэвис Калос, представитель Aiicco страховой PLC, мы выдаем кредит на индивидуальных различий с доверием и чести. мы даем кредит по ставке 2%. если вы заинтересованы любезно связаться с нами по этой электронной почты компании: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) в настоящее время приступить с кредита документа о передаче ок. если вам нужно кредит создать компанию или школу, Вы очень добро пожаловать в Aiicco страховой ПЛК. Вы также можете связаться с нами по этой электронной почте: (amaah.credit.offer@gmail.com). мы можем перечислить любую сумму вы запросили для до недели.

    By Blogger Unknown, at 10:44 AM  

Post a Comment

<< Home