Contra -Urvaste süda

Sunday, November 18, 2007

pulmas ei joonud viina

Käisin laupäeva õhtul pulmas Uuekas. Ütlesin, et viina ei joo, ise juba valmis täiesti kaine olema (tõsi küll, olin üle kolme pudeli Alexandrit jalgpalli vaatamise ajal joonud). Aga siis toodi mmm... kui mõnusat koduõlut ja nii mõnigi pulmaline peale minu veel mekkis seda ja leidis hea olevat. Jäi mulje, et enne suurt seda õlut laua peal polnudki, see õllelaskmine on ju paras nuss, mässa selle vahuga jne. Viinal käib kork maha ja muudkui kulista.
Pohmakas oli hommikul päris kõva - kas see käib ikka kokku loosungiga "novembris ei joo". Vast ikka käib. Oma põhimõttest ma ju taganenud ei ole - ainult õlut!

Labels:

3 Comments:

  • Aga miks Sa ei taha juua?
    Kas 1) naine kurjustab, 2) raha läheb liiga palju või 3) tervis on kehv?

    By Blogger Elina A., at 4:53 AM  

  • 1. kui kurjustab, see ajab hoopis rohkem jooma ju

    2. Õlle peale läheb vist lõpuks rohkem raha. Või ei lähe, aga kui pulmas ei joo, siis see pole ju rahaline kokkuhoid vaid sulaselge raiskamine

    3. See on üks kõrvalpõhjus küll, sest tervis on tõesti hommikul parem, kui ei ole õlle kõrvale viina joonud

    4. Tegelikult on see omamoodi rollimäng ja ka katsetamine ühiskonnaga - kuidas kannatatakse selline nali välja. Viina suhu küll veel keegi kallanud ei ole

    By Blogger konnula contra, at 8:04 AM  

  • Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    Я Мэвис Калос, представитель Aiicco страховой PLC, мы выдаем кредит на индивидуальных различий с доверием и чести. мы даем кредит по ставке 2%. если вы заинтересованы любезно связаться с нами по этой электронной почты компании: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) в настоящее время приступить с кредита документа о передаче ок. если вам нужно кредит создать компанию или школу, Вы очень добро пожаловать в Aiicco страховой ПЛК. Вы также можете связаться с нами по этой электронной почте: (amaah.credit.offer@gmail.com). мы можем перечислить любую сумму вы запросили для до недели.

    By Blogger Unknown, at 10:44 AM  

Post a Comment

<< Home