Contra -Urvaste süda

Thursday, August 13, 2009

Lasin Google transleiteril taas natuke vallatleda

Itaalia kommentaar Eesti-Brasiilia mängule

Neljapäev, 13. august 2009 Journal of SPORT
Karm katse Eesti: tugev rassi ja kliimale härg. Riiklik verdeoro ei enchants, kuid võidab. Pissata otsustav failure.
Ei, kes unenäod Adriano. Ja kes rivorrebbe Ronaldo. Aga vahepeal, Luis Fabiano, Gunner ilma Mainekas sponsor jätkuvalt suuri võrgustikke. Pidada õigus otsustada, vastupidiselt citti Dunga ning põhjustades ehk mõned kahetsusega seas juhid Milano, et on juba pikka aega courted. Enne Ennustused Huntelaar. The bomber Sevilla paneb oma kaubamärgi nell'amichevole Eesti vastu, mille eesmärk on võimaldada röövimine Seleçao vabastada lõpptulemus aasta esimesel poolel. Soodsa rimpallo teda vabalt ees olev väravavaht Pareiko. Luis Fabiano kontrolli õigus toetab. Lihtne ja ilus.
Füüsiline mäng. Ei ole hea mäng. Riiklik Ruutl ainus relv kontrolli noble vaenlased juhitud ja rünnak. Jättes välja väga füüsilise väljakutse, liiga palju kontakte "piirmäära". Kleberson jätab 36 'on vastik löögi looma õlal, Maicon jääb maapinnale mitu minutit pärast sekkumise õigus hüppeliigesega ja Kakа sageli leiti kaks vastased jhk
mešši. Dunga ette, mitu korda on keskpärane Rootsi referee Ingvarsson. Kui hooaja alguses, kusjuures füüsilise veel lühike, jalgpalli nii raske võib olla isegi ohtlikum. Siiski on Seleçao pole langus on käsitsi Felipe Melo, mis pakub hiilgavaid kiirendus ja kapten Lucio õiguskaitsevahendile et kollase kaardi minnes kaitsta oma kaaslasega aasta keskel valdkonnas.
Väljas noorte taaskasutamine Dunga muudab plaanitud pöörlemist. Brasiilia citti anda mõned "hingamise ruumi Insti ja Lucio Maicon ja juhib kohtunikukoht pärast tunni mängida, Kakа veidi parem. Üks näeb, et Ricky ja netoväärtuse hilinemise pärast valmistamist. Kosmos, siis noortele. The selecao jääb siiski kontrolli valdkonnas. The algajate Diego Tardelli (alates Cruzeiro) no kahetsusega, kiiruse ja ilane abilitа et omanik Robinho ja Julio Baptista Roman saab ponnahduslautana vihjeid Brasiilias. Nilman, Elano ja Diego Tardelli peaaegu kahekordistades. Ja sama Baptista, 35 "järeldusele, et kõrge ning veidi vasakule mõju. Isegi seada pinget. A sattuda vahel mäng ja väravavaht Luisao Pareiko vallandanud mini kraaklema sees karistus ala Eestis. Vahekohtunik Ingvasson proovida taastada rahulik admonishing Brasiilia Defender.
Väljasaatmine praegu on vähe sõbralikud. Ja lõpuks Race Direktor peab lükkab Eesti midfielder Kruglov. Lõpliku eelarve ja eemalepaiskumise ja seitse ammonites. Uskumatu. Mäng lõpeb omanikud, kuid rünnaku koos Julio Cesar praktiliselt inaktiivsed. Seleção ei enchants vaid võitis 1-0. Riba positiivsete Dunga jätkuvalt. Ja nüüd on Maradona Argentina.

ajah, allikas oli siin

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home