Contra -Urvaste süda

Tuesday, October 02, 2007

teine päev Eesti Päevalehes

Rääkisin hommikusel koosolekul sellest, et Mulgi Kultuuri Instituut tuleb homme Tallinnasse raha küsima ja saingi selllest loo kirjutada. Ja uurida juurde, milliseid samalaadseid instituute veel on ja millega nad tegelevad.
Mõtlesin, et kerge jalutuskäik, aga loo kirjutamise käigus selgusid mitmed teised asjaolud, mis panid loo käiku ümber hindama.
Ja veel - kui olin valmis saanud teiste instituutide kirjeldused kastikese jaoks, selgus, et loo jaoks on ainult 2000 tähemärki, õnneks sain lohutuse, et onlaini saab selle siiski panna. Uhh, see oli tegelikult kõige suurem töö, vähemalt ei läinud päris raisku.
Aga kui olin enda loo uhkelt üle andnud, selgus, et lool ei ole seda õiget pointi. Olin päris ehmunud, aga üks lisatelefonikõne andis siiski võimaluse asi huvitavamaks kirjutada - tegelikult sai päris palju ümber kirjutatud, see võttis vast oma pool tundi, aga lõpuks oli OK
Nii et ei saanud täna taas kella viiest minema - ütlesin sõpradele, et kell seitse olen kindlasti olemas, nüüd on 19.20 ja lõpuks ometi saan minema. Uhh!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home