Contra -Urvaste süda

Friday, May 01, 2009

KSG-lugude varamu

1
2
3
4

Ja veel taustaks ka üks teemaarendus, mille peaosalisteks samuti KSG ja üks neist "karistussalklastest".

Labels:

4 Comments:

  • teades tänaseid neljanda klassi lapsi, kes juba vängelt ropendavad, poleks ime, kui olukord oleks hoopis vastupidiselt lõppenud.

    Kadrioru Saksa Gümnaasiumis sai koolilaste luulelugemine üsna ootamatu lõpu, kool pidas luuletusi Contra kõrvadele ropuks. „Üldiselt juhtus lihtsalt nii, et oli koolilaste esinemine, lugesime luuletusi ja ühel hetkel viidi Contra saalist minema,“ Põhjenduseks olid kooli töötajad toonud, et esitatud luuletused pidid koolilastest halva mulje jätma ning tegemist pole selliste asjadega, mida Contra kõrvad peaksid kuulma.

    By Blogger siim k, at 2:39 AM  

  • Tere, hea Contra,
    olen muigega seda olukorda jälginud ja tegelik elu pakub teinekord hoopis humoorikamaid lugusid kui keegi eales välja oskab mõelda.

    Aga asjaolude täpsuse nimel soovin ma teada, mis on ajakirjanduses figureerinud õppealajuhataja ja huvijuhi nimed. KSG-s on kolm õppealajuhatajat: Sirje Mutt (I ja II kooliaste), Kaja Jakobson (III kooliaste ja gümnaasium) ja Lehti Hiller (võõrkeeled). Huvijuhte on kaks - Reet Lend ja Katre Tuisk.

    Guugeldades leiab nende kohta kindlasti pilte ka, aga ehk lugupeetavad siiski tutvustasid end nimepidi või ütlesid pettunud õpilased, kes nende luuleminutid ära rikkusid.

    By Blogger MartinV, at 3:54 AM  

  • Õppealajuhataja Kaja Jakobson ja huvijuht Reet Lend olid need prouad..

    By Blogger Haana, at 4:29 AM  

  • see esimene comments on üsna veikomärkalik huumor mumeelest

    aga järgmisest kahest koostasin tuleviku Mnemoturniiri jaoks küsimuse: millega on läinud kirjandusajalukku Kaja Jakobson ja Reet Lend

    By Blogger konnula contra, at 8:51 AM  

Post a Comment

<< Home