Contra -Urvaste süda

Tuesday, March 08, 2011

Eesti suusaMMi edukaim /Kanada suusalootustest

... küll päris omapärases arvestuses. Mitte ükski riik ei suutnud korjata nii palju 34. kohti kui Eesti. Neid oli 3 - Anti Saarepuu, Triin Ojaste ja Kail Piho.
Võistlus 34. kohtade eest tekitas tõsist hasarti, sest Prantsusmaa jõudis ainsana kahe 34. kohani, aga kahel viimasel pikal suusadistantsil olid nad väga ligidal, et saavutada kolmaski 34. koht.
*
Kaks kildu sellest, et Kanadas on jäähoki kõik, mis puutub sporti. Ja suur osa ka pereelust, vaevalt ükski Kanada pere ilma hokinädalavahetusteta (perega teleri ees või jäähallis ühele või mitmele pereliikmele kaasa elamas jne) kaua koos püsib.

1.
Kui Kanada laskesuusataja finišeeris kuskil 80. koha kandis (mis paraku on üsna tuttav ka Eesti meestele-naistele), oli kommentaar, et Kanada laskesuusatreeneril on ainus võimalus endale hoolealuseid värvata nii, et käib hokimatše vaatamas selle pilguga, et kes palju pinki nühib ja üldse platsile ei saa, neile siis ettepanek teha.

2.
Kanada sprindipaar tuli teatavasti suusatamises maailmameistriks ja nad olevat ütelnud selle peale: Meie saavutus on väga oluline kõigile 25-le kanadalasele, kellele murdmaasuusatamine korda läheb.

Labels:

2 Comments:

  • Ma ei teadnudki, et suusatamine ikka veel moes on.

    By Blogger Gendri, at 12:44 AM  

  • Ei ole siin häda midagi, lund on, lootustandvaid suusatajaid on, mul on lihtsalt huvi ka, aga tegelikult oleks muidugi suurenenud põhjus näidata ka laskesuusatamise MK-d, vähemalt naiste oma.

    By Blogger konnula contra, at 10:48 PM  

Post a Comment

<< Home