Contra -Urvaste süda

Saturday, September 12, 2009

Kanepi rammumees

Peab siia ära märkima, et esmakordselt võtsin osa rammumehe võistlusest. Läksin sinna lihtsalt võistluste vahele luuletusi lugema, aga lõpuks kamandati võistlema ka. Kuna vahendid olid jõukohasemad kui üldiselt rammumehe võistlustel, need kivid ja kummid, mida ma liigutadagi ei jaksa, jäin lõpuks nõusse.

Muide, napilt jäi kolmandast kohast puudu, mis väljendus mitte selles, et ma 3. kohale tõsist konkurentsi oleks pakkunud (ühel alal, kanistrite vedamises siiski võitsin 3. meest), aga see nappus väljendus selles, et napilt enne võistluste algust tuli ka 4. mees võistlema.

Mul oli põhiline konkurents ainsa naisega võistluses, pommitõstmises võitsin teda, traktorikummi tõstmises ja kanistrite vedamises kaotasin ülinapilt, viljakottide vedamises paari sekundiga. Seevastu traktorivedamises, mis oli viimane ala, näitas naisterahvas võimast taset, võitis peale minu veel ühte meest - ja seda selge vahega!

Mõnus tunne jäi sellest võistlusest, selle kõrvale sõitsin veel eile 60-70 km jalgrattaga ja tegin 6-10 staadioniringi jooksu.

Hooaja suurim eesmärk on siiski kahe nädala pärast Valmiera maratoniks terve ja vormis olla ja saada enda parim aeg Lätimaa pinnal.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home