Contra -Urvaste süda

Saturday, November 03, 2007

üks asi kolm artiklit

kalev.ee
Dagmar Mattiisen lahkus roheliste peasekretäri ametist
02.11.2007 10:55
Roheliste erakond ja selle peasekretär Dagmar Mattiisen lõpetasid eile poolte kokkuleppel töösuhte.
Erakonna Eestimaa Rohelised juhatuse liikme Valdur Lahtvee sõnul vajab erakond organisatsioonilisi muutusi, mis võiksid olla sisulisemad ja ulatuslikumad.
Juhatus kavandab erakonna piirkondlike organisatsioonide loomisel ning uute liikmete kaasamisel juba järgmisest aastast uusi tegevusi."Eelolevad kohalike omavalitsuse valimised on väljakutse, milleks peame lihtsalt tõhusamalt kui seni valmistuma," sõnas Lahtvee.

Eesti Päevaleht
Rohelise erakonna peasekretär lahkus ametist
Roheliste erakonna teatel lõpetati eile poolte kokkuleppel töösuhe erakonna peasekretäri Dagmar Mattiiseniga. Mattiisen sai erakonna peasekretäriks 11. mail ning lahkus töölt omal sõnul, sest ettööd oli ühe inimese kohta liiga palju ning ta ei jaksa Tallinna ja Tartu vahet sõita.

SL Õhtuleht
Roheliste peasekretär pani ameti maha
Roheliste erakonna peasekretär Dagmar Mattiisen pani neljapäeval ameti maha. Partei juhatuse liige Valdur Lahtvee annab mõista, et naine ei saanud tööga hakkama, öeldes, et partei vajavat organisatsioonilisi muutusi, mis võiksid olla sisulisemad ja ulatuslikumad. Uuus peasekretär loodetakse leida partei liikmete hulgast.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home