Contra -Urvaste süda

Thursday, July 03, 2008

Kes oli jalgpalli EM-peastaar

Hakkasin mõtleam, et ei saagi kedagi esile tõsta.
Poolfinaalidesse mittepääsenute seast ei maksa otsida, eks ole?
Arshavin ei sobi - viimases mängus oli nii hale vari.
Villa ei sobi - lõi enda 4 väravat liiga varajases staadiumis. Ei saa öelda ka, et Hispaaniast saaks kedagi eriliselt esile tõsta. Nad tegutsesid meeskonnana.
Lehmann, Schweinsteiger ja Ballack olid head, aga mitte superid.

Tegelikult oli vist staar ikka terve Türgi meeskond, ma ei mäleta nende tähtsate väravate lööja nime, aga nagu näha, sai meeskond ka ilma temata suht kenasti hakkama.

Labels:

3 Comments:

  • Hispaanlastest jääb tegelikult sõelale Casillas, sest ta lasi kogu turniiri jooksul sisse vaid kolm väravat, neist ühe mängus, mis midagi ei otsustanud, teise mängus, kus see midagi ei muutnud (1:4) ja ka kolmanda sisselaskmise muutsid meeskonnakaaslased võiduks.
    Ja need kõik kolm olid alagrupis. Play offis ei tulnud ühtegi. Ja meenutades penaltiseeriat Itaalia vastu - penaltitega võitnud meeskonna väravavaht on kangelane isegi siis, kui lüüakse mööda või posti.
    Türgi penaltitevõidu kohta võib küll öelda, et nemad olid Horvaatiat võitnud enne penaltiseeriat.

    By Blogger konnula contra, at 7:22 AM  

  • Lehmanniga pole üldse nõus, Kahn oleks kindlasti parem valik olnud, Lehmann puterdas viimases kahes mängus kõik 3 väravat sisse. Aga Basti-Fantasti oli super. Tema väravad Portugalile ja Türgile olid muljetavaldavad ja ta oli muidu ka suur töömees.

    By Blogger wr, at 2:48 PM  

  • Kuramus, sul on õigus nii Basti, kui ka Lehmanni suhtes. Poola mängus oli küll Lehmann hea, Saksa oleks võinud selle mängu ka kaotada.

    By Blogger konnula contra, at 6:42 AM  

Post a Comment

<< Home